SLUŽBY
Stravování
- celodenní stravování je zajištěno v rozsahu 4 - 5
jídel (snídaně, oběd, 1 svačina, večeře, popřípadě druhá večeře dle zdravotního
stavu)
- v pracovní dny je možnost výběru ze 2 druhů obědů,
varianta „A“ je připravována ve všech dietách
- strava je přizpůsobena věku a zdravotnímu stavu klientů
– složením, množstvím a úpravou a je konzultována s nutriční terapeutkou
- připravují se diety - racionální, diabetická a diabetická
šetřící, o druhu diety rozhoduje lékař
- na pravidelných schůzkách s vedením se klienti
mohou vyjadřovat ke skladbě a kvalitě jídelníčku
- na kuchyňkách je trvale k dispozici čaj a pečivo,
zde je taky možné připravit si jídlo podle svých představ
- po dohodě s personálem je možné podávat stravu i
mimo stanovený čas
- jídlo se servíruje v jídelnách na jednotlivých
patrech, v případě zhoršení zdravotního stavu přinese personál jídlo
klientovi na pokoj