Stravování
- strava je přizpůsobena svým složením, množstvím a úpravou, věku a zdravotnímu stavu klientů
a je konzultována s nutriční terapeutkou - připravují se diety - racionální, diabetická a šetřící, o druhu diety rozhoduje lékař
- k obědu a teplým večeřím jsou připravována dvě jídla na výběr
- jídlo se servíruje v jídelnách na jednotlivých patrech, v případě zhoršení zdravotního stavu klienta
přinese ošetřovatelský personál jídlo na pokoj - po dohodě s personálem je možné podávat stravu i mimo stanovený denní režim
- na kuchyňkách je trvale k dispozici pečivo, zde si taky klienti mohou připravit jídlo podle svých představ
- v jídelnách je stálý výběr 3 nápojů, na požádání personál připraví další z nápojového lístku
- na pravidelných schůzkách s vedením se klienti mohou vyjadřovat ke skladbě a kvalitě jídelníčku